vineri, 28 martie 2008

Traim in romania si asta ne OMOARA !!!




Si asta pentru ca legislatia stipuleaza : "coloana oficiala are prioritate peste orice " inclusiv AMBULANTA adica COLOANA OFICIALA ARE PRIORITATE PESTE VIATA CETATENILOR

EU VREAU SA MA MUT DIN TZARA ASTA (nu vreau sa mor tanar cu politia langa mine)! ULTIMUL CARE PLEACA SA STIGA LUMINA !!

PROTESTATI ROMANII MEI !!! RASCOALA !!!

8 comentarii:

Unknown spunea...

din pacate nu e un caz singular. prin iarna 2007, langa campina, un elicopter smurd a survolat jumatate de ora locul unui accident petrecut pe dn 1 pentru ca politistii in loc sa elibereze o portiune de sosea pt a ateriza erau ocupati sa ia declaratii si sa faca masuratori. cel ce urma sa fie transportat cu elicopterul a decedat pana la urma.

in cazul de fata, problema nu o reprezinta politistii pentru ca in afara de a chema o ambulanta, ei nu pot face nimic din pacate. problema o reprezinta cele 20 de minute scurse pana la sosirea ambulantei!

Valy spunea...

pai mai ... pe langa faptul ca sunt politisti ... si pot sa o bage intro masina si sa o duca cu escorta la spital , mai sunt antrenati si in acordarea primului ajutor ... care nu se intampla niciodata ...

Unknown spunea...

stiu ca pare cea mai buna solutie din afara, insa in asemenea cazuri, cel mai bun ajutor pe care il poti da este sa nu il misti! o miscare gresita si esti pa! SINGURA sansa pe care o ai in astfel de cazuri este sa vina ambulanta repede si sa ai zile de trait.

Valy spunea...

pai din cate am vazut eu mi se pare ca asta a fost intre piata presei libere si arcul de triumf .... cate spitale sunt in zona ?!?

Unknown spunea...

2, elias si cfr 2! ambele sunt la un minut distanta! problema e ca serviciul de ambulanta e separat, iar ambulantele pleaca din garaje asezate mult prea aiurea pt a se putea ajunge in timp util la interventii! :( de ce nu era bine sa o ia cu o masina normala? in eventualitatea unei luxatii sau fracturi mai sus de vertebra a 4-a, transportul fara guler cervical e moarte sigura

Valy spunea...

corect ... dar pentru un politist cu motor nu era mare lucru sa aduca un medic la fatza locului

Unknown spunea...

mergem pana in panzele albe cu discutia asta. si medicul daca venea cu mana in fund ce facea? nu avea cu ce sa vina, pt ca echipamentele mobile de resuscitare sunt pe ambulante.

apoi partea dureroasa e ca ala nu avea voie sa paraseasca obiectivul. conform legislatiei, coloana oficiala bate la prioritate ambulanta. si asa e pete tot in lume. e dureros, dar e real!

Valy spunea...

cacat asta uitasem ... sa ii fut in cur ... nenorocitii dracu...